Edelstenen

Schatten uit de aarde

Edelstenen zijn schatten uit de aarde die al ver voor ons menselijk bestaan een belangrijke rol speelden in de diverse cycli van de natuur. Tegenwoordig raken steeds meer mensen geïnteresseerd in hun energie en werking.

Kracht en energie
Ook ik ben gefascineerd door hun kracht en energie. Je lichaam, geest en ziel is een heilige drie-eenheid die jou, als je in balans bent, volledig in je kracht zet. Als deze eenheid uit balans is, kun je klachten ervaren als vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn of andere fysieke en/of psychisch ongemakken. Het dragen van een edelsteen kan hierin heilzaam zijn. Elke edelsteen is weer anders en hun eigen unieke energie zorgt ervoor dat het zelfgenezend vermogen van je lichaam in gang wordt gezet. Edelstenen zijn een aanvulling op jouw proces, jijzelf draagt nog altijd de verantwoordelijkheid om je proces tot zelfbewustzijn, heling, aan te gaan.


Ben je op zoek naar een passende edelsteen? Maar weet je niet welke? Wil je een edelsteen bij je dragen afgestemd door mij? Dat kan. Vooraf stem ik me af op jouw energie en kies intuïtief een edelsteen voor je uit die je bij je kunt dragen.  De edelsteen herinnert je aan datgene voor jou belangrijk is; geeft je bescherming, heling, energie, liefde.

Prijs
De prijs bedraagt € 75,00 exclusief edelsteen en verzendkosten.

Bel dan met 06-55155286 of mail naar info@in-sense.nl.