(H)erken je eigen EGO

By 29 juli 2016Inspiratie

Als jij blijft doen wat je hebt te doen, dan komt het goed. Echt. Het vraagt doorzettingsvermogen. Bovendien een boel vertrouwen en actie daar waar nodig.

Maar ook een dikke STREEP onder het jezelf minder waard vinden, jezelf constant onbewust het LIJDEND voorwerp te maken in situaties waarin je vindt dat je dit als les mag zien. Als je weet waar je hart sneller van gaat kloppen, wanneer je jouw kennis en WAARHEID deelt aan gelijkgestemden waardoor je scheppend bouwt, dan weet je dat je goed zit. Twijfel niet aan je eigen kunde en waarheid. Het ontkennen van je EGO is het ontkennen van jezelf.

Ego zegt niet: “ik ben beter dan jij” Nee… “ik erken mijn grootheid en ik zie dat in jou” en laten we samen verder groeien en bouwen.

De weegschaal hoort in balans te zijn. En als dat niet zo is; dan is het tijd om te kijken naar je blinde vlekken. Een EERLIJKE spiegel, KICK IN THE ASS, RESPECTVOL, waardoor je vooruit gaat zijn wie je bent en gaat doen wat je te doen hebt. Die kick-asser hebben we bij tijd en wijlen allen wel nodig.

Als ik die voor jou mag zijn, stuur me een bericht.

<3 Manou

One Comment

Leave a Reply