Manou Burghout

In Sense

Mijn naam is Manou Burghout. Ik ben geboren tijdens de midzomernacht in een van de heetste zomers; op 21 juni 1976. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, richting Personeel & Arbeid. In 2000 startte ik mijn loopbaan in het bedrijfsleven op HR afdelingen, van HR Assistent tot HR Coordinator. In 2008 ben ik gestart met IN SENSE.

Ommekeer
Rond mijn dertigste kwam de ommekeer. Ik volgde de opleiding tot coach en counsellor aan de Academie voor Counselling en Coaching. Dit zorgde voor een enorme persoonlijke groei en in een jaar tijd hakte ik veel belangrijke knopen door.

Spiritualiteit
Ik werd me steeds bewuster van mijn eigen kracht, inzichten, spiritualiteit en kwetsbaarheid. Ik leerde steeds meer te luisteren en te vertrouwen op mijn gevoel en op basis daarvan heb ik belangrijke keuzes gemaakt. Mijn spirituele kant is zichtbaar in alle facetten van wie ik ben en wat ik doe. Ik benadruk dat iedereen spiritualiteit beleeft op zijn of haar eigen manier. Goed met elkaar omgaan, iets voor een ander overhebben, keuzes maken vanuit je gevoel, niet oordelen en anderen met respect behandelen zijn ook vormen van spiritualiteit.

Persoonlijk
Ik ben getrouwd, moeder van een zoon en stiefmoeder van 4. Mijn ervaringen in deze rol deel ik en versterken mij ook in wie ik ben en wat ik doe.

Contact
Ik ben ook benieuwd naar wie jij bent. Laat een bericht achter op de website en je krijgt reactie. Wil je meer informatie over wat ik voor je kan betekenen of een afspraak maken? Bel naar 06-55155286 of mail naar info@in-sense.nl