Referenties

Dit zeggen anderen over mij

Deze referenties wil ik graag met je delen

Manou heeft mij bijgestaan in duidelijkheid te verschaffen in de organisatie met betrekking tot werkzaamheden van personeel en inzicht te krijgen in het bedrijf om een reorganisatie door te voeren. Na een paar korte bijeenkomsten kwam er snel duidelijkheid, overzicht en resultaat.

Marijke Mul, Goudsmid & Juwelier Marijke Mul

Ik heb Manou leren kennen als een openhartig, goedlachs en serieus mens. Zij is een coach/counseller die haar passie volgt, zijpaden inslaat en in staat is mensen een perspectief te bieden.

Diane de Zeeuw

Je hebt me in minder stabiele tijd handvatten gegeven die me de mogelijkheid gaven om zaken anders aan te pakken. Toen het beter met me ging heb ik je voornamelijk als klankbord ervaren. Ik kon vraagstukken tegen je aanhouden waar je, vanuit jouw ervaring, een reactie op kon geven. Deze input kon ik weer meenemen in het vervolgtraject en gaf me meer zekerheid in de te ondernemen stappen.

HR coördinator Baker & McKenzie

Manou is een bijzonder persoon. Ze toont oprecht interesse in mensen en wat hen bezig houdt. Ze vraagt door, is duidelijk, geeft goede feedback en laat de ander in z’n waarde. Dit alles kan ik zeggen uit eigen ervaring.

Hans Aldenkamp

Manou is een goede teamcoach. Ze luistert, prikkelt en zet aan tot denken. Ze houdt een spiegel voor, verbindt mensen met elkaar en zet veranderingen in gang. Dit doet ze op een hele prettige en inspirerende manier.

Annet Beentjes, HR advisor Baker & McKenzie

Manou ken ik als toegewijd, empathisch, positief en krachtig.

Anita Kuiken

Manou heb ik leren kennen als coach en daarbuiten. Allemaal dik in orde. Haar leren kennen is verrijkend. Gewoon doen dus.

Len Stange

Ik heb Manou leren kennen als een competente HR-collega. Tijdens haar werkzaamheden bij Schiphol heeft zij zich verder gespecialiseerd in coaching. Ik heb zelf ook menig gesprek met haar gevoerd en heb haar in die coachende rol leren kennen als een doortastende, werkelijk geïnteresseerde persoonlijkheid die op het juiste moment de juiste vragen weet te stellen waardoor je weer een stap verder kan zetten in je eigen ontwikkeling.

Jaap Meinert Haasnoot

In my role as Location Manager for our outsourcing deal Schiphol, I’ve had the pleasure to work with Manou. Manou has shown herself very competent as a HR Specialist as well as a Coach for the knowledge transfer of new staff members unfamiliar with the HR activities within Schiphol. Manou has a thourough knowledge of the HR activites and is highly professional in her approach. She is proactief, cooperative, customer minded and a great team player. She was nominated to guide and train the new staff which she is handling very successfully. Because to her Plan of Approach and dedicated work, her assignment has been prolonged a number of times.

Marie-Louise Krause, Business Consultant – People Change | Knowledge and Change Management activist at CGI

Een vriedin van mij had goede ervaringen met de huisreiniging van Manou. Omdat mijn kleine mannetje de laatste maanden erg slecht sliep en veel boos was, heb ik Manou gevraagd om het huis te komen reinigen. Hij is namelijk erg gevoelig voor allerlei energien. We wonen er nog niet zo lang, een reiniging voelde sowieso wel goed om te doen.
Manou reageerde erg snel en de volgende week kwam zij al langs. Op een rustige manier heeft zij toen het huis gereinigd, ik voelde ook meteen het verschil. De zwaarte was weg, met name op zolder voelde ik dit erg namelijk.
Na de reiniging moest mijn mannetje even wennen aan de leegte en rust. Manou hielp hierbij met tips, wat erg fijn was. Hij slaapt nu goed en rustig en het voelt hier helemaal schoon en licht. Echt een aanrader voor iedereen die schoon schip wilt maken.

Diane Schuitemaker

Het begon met precies de juiste vraag op twitter die me aan denken zette: je raakte de kern van mijn hulpvraag. Vanochtend een gesprek met jou gehad waarin je mij telkens uitdaagde om bij mezelf te blijven. Je liet je niet verleiden om het in te vullen voor mij. Ik heb geluisterd, gevoeld en dingen opgeschreven. Ik ben meer in contact met mezelf gekomen, daar waar het antwoord ligt op mijn vraag. Dank je wel, voor de inspirerende ochtend.

Annelies Voulon

Ik heb Manou via een gezamenlijke vriendin leren kennen. We bleken elkaar al een tijd te volgen op twitter. Een jaar later kwam ik via mijn andere twitter account haar weer tegen. Ik reinigde al een tijd energetisch woningen maar ik wilde daar graag meer verdieping in. Ik besloot haar te mailen en gelukkig maar want zodoende kwam zij op het idee om een workshop te geven. Het was een mooie inspirerende workshop. Manou is een bijzondere vrouw die haar kennis met passie deelt.

Jamie

Manou is een kanjer. Dat moge duidelijk zijn (zie andere referenties!) Ik wil met jullie delen hoe afgelopen kerst heel bijzonder werd. Een tijdje geleden bestelde ik bij Manou moqui marbles. Wat een fijne stenen vind ik dat. Een vriendin van me hield ze tijdens een bezoekje vast en bij haar ging de energie ook meteen stromen. Een geweldig kerstcadeautje dus. Maar… het was al de dag voor kerstavond, dus dat kon toch nooit meer op tijd bij haar zijn?! Wel dus. Manou ging meteen aan het werk en heeft er een mooi cadeautje van gemaakt en uiteraard hebben de mensen van de posterijen ook meegewerkt. Hoe dan ook, de stenen waren op kerstavond bij mijn vriendin. Dankjewel, Manou!

Diana Willemsen

Dankzij de huisreiniging van Manou slaapt mijn dochter voor het eerst sinds een jaar weer in haar eigen bed, zo fijn! Ze is ook niet meer bang omdat ze zegt dat er nu ‘niks’ meer is. Ze voelt zich weer veilig in haar eigen kamer en dat wilde ik heel graag voor haar. Manou was heel lief voor mijn dochter. Ze heeft in alle rust met haar zitten praten, heel helder, lief en met een oprecht luisterend oor. Heel bijzonder om te zien en mee te mogen maken. Mijn dochter, en ik ook uiteraard, voelde zich helemaal op haar gemak bij Manou. Manou ik vind je een lieve topper en zal je aan iedereen aanbevelen die ik met soortgelijke ‘problemen’ tegenkom.

Glancy van Elst

Gisteren een confronterend maar heel mooi emailconsult ontvangen van Manou. Uit dit consult blijkt haar betrokkenheid, integriteit en de liefdevolle manier waarop zij bezig is / werkt. Ik kan het iedereen aanraden!

Angelique

A couple of months ago, Manou came to cleanse our home and shop. She gave a very detailed cleansing, generously sharing her feelings and intuitions, and giving recommendations of things to move or change in order to make the energy even more positive.
That evening when my husband came home he felt that the energy in the house was lighter and our beloved little bunny was very relaxed and peaceful following the cleansing also.
I acted on many of Manou’s recommendations as soon as possible. And within a few weeks I, too, sensed changes. For example, I found I was sleeping better at night.
I highly recommend Manou. She is very professional and very knowledgeable.

Vivienne