In Sense Corporate

Voor ondernemers

Met IN SENSE Corporate adviseer, coach en ondersteun ik (zelfstandig) ondernemers (bijvoorbeeld in het Midden en Klein Bedrijf), managers en teams voor, tijdens en/of na veranderprocessen. Geen enkel veranderingsproces is hetzelfde, dus lever ik maatwerk bij 1 op 1 coaching, teamcoaching en training on the job.

Je kunt bij mij terecht voor o.a.

  • op orde brengen van administratieve (HR) processen
  • mensen weer met elkaar verbinden aan hun werk, collega’s en leidinggevende
  • digitaliseren van het personeelsarchief
  • inzicht verkrijgen in mogelijkheden en kansen en andere HR gerelateerde onderwerpen.

Resultaat

  • beperkende overtuigingen zijn veranderd
  • er is weer rust, duidelijkheid, verbinding en structuur
  • ‘gedoe’ is opgelost
  • kostbare tijd is bespaard, in korte tijd meer omzet en plezier op de werkvloer
  • positieve energie, je kunt weer vooruit met je onderneming

Werkwijze
Ik motiveer, inspireer, verbind, confronteer op respectvolle wijze en zorg ervoor dat beperkende overtuigingen kunnen veranderen. Met enthousiasme, nuchterheid, betrokkenheid en humor creëer ik een sfeer voor een veilige weg naar bewustwording. Gedurende een afgesproken periode loop ik een tijd mee en neem weer afscheid. Ik breng rust, duidelijkheid, verbinding en structuur. Geen enkele veranderingsproces is hetzelfde, dus lever ik maatwerk. Te denken valt aan 1 op 1 coaching, teamcoaching, training on the job. Ik werk resultaatgericht met aandacht voor de mens en ik los gedoe op!

Meerwaarde
Mijn meerwaarde is dat ik van nature op het niveau van business spiritualiteit werk. Door deze zakelijke en spirituele combinatie, weet ik tegenstellingen te verbinden en spirituele (menselijke) zaken nuchter te verwoorden. Ik ben betrouwbaar, praktisch, eerlijk en discreet.

Voor wie
Meestal werk ik samen met zelfstandig ondernemers (oa in het MKB), managers en teams werkzaam oa. in de ambacht, advocatuur en zakelijke dienstverlening. Ondernemers met een positieve houding, die verantwoordelijkheid en beslissingen durven nemen en die bereid zijn naar zichzelf te kijken.

Voorwaarden
Eerlijkheid: voor ik begin moeten alle kaarten op tafel liggen.
Openheid: ik krijg toegang, tijd en ruimte.
Echtheid: ik doe wat ik zeg, ik zeg wat ik doe.

Over mij
Ik heb diverse (middel) grote organisaties, teams en managers geadviseerd, gecoacht en ondersteund voor, tijdens en na veranderingsprocessen, o.a. het opzetten van een HR Service Centre, digitaliseren personeelsarchief en outsourcing. Daarnaast heb ik het coachbeleid van Schiphol Group ontwikkeld. Meer lezen over mij.

Werken met mij
Voor het maken van een afspraak bel je 06-55155286 of stuur je een bericht naar info@in-sense.nl

Ik kijk ernaar uit om met je aan de slag te gaan, HR-processen voor je uit handen te nemen, en te zorgen dat alles in jouw onderneming en of team soepel loopt.

Wat opdrachtgevers zeggen

Manou heeft mij bijgestaan in duidelijkheid te verschaffen in de organisatie met betrekking tot werkzaamheden van personeel en inzicht te krijgen in het bedrijf om een reorganisatie door te voeren. Na een paar korte bijeenkomsten kwam er snel duidelijkheid, overzicht en resultaat.

Marijke Mul, Goudsmid & Juwelier Marijke Mul

Je hebt me in minder stabiele tijd handvatten gegeven die me de mogelijkheid gaven om zaken anders aan te pakken. Toen het beter met me ging heb ik je voornamelijk als klankbord ervaren. Ik kon vraagstukken tegen je aanhouden waar je, vanuit jouw ervaring, een reactie op kon geven. Deze input kon ik weer meenemen in het vervolgtraject en gaf me meer zekerheid in de te ondernemen stappen.

HR coördinator Baker & McKenzie

Manou is een goede teamcoach. Ze luistert, prikkelt en zet aan tot denken. Ze houdt een spiegel voor, verbindt mensen met elkaar en zet veranderingen in gang. Dit doet ze op een hele prettige en inspirerende manier.

Annet Beentjes, HR advisor Baker & McKenzie

In my role as Location Manager for our outsourcing deal Schiphol, I’ve had the pleasure to work with Manou. Manou has shown herself very competent as a HR Specialist as well as a Coach for the knowledge transfer of new staff members unfamiliar with the HR activities within Schiphol. Manou has a thourough knowledge of the HR activites and is highly professional in her approach. She is proactief, cooperative, customer minded and a great team player. She was nominated to guide and train the new staff which she is handling very successfully. Because to her Plan of Approach and dedicated work, her assignment has been prolonged a number of times.

Marie-Louise Krause, Business Consultant – People Change | Knowledge and Change Management activist at CGI